زیست شناسی

زیست شناسی

زیست شناسی

زیست شناسی

درمان سرفه با شکلات

85208001147564078754.jpg

نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد، مصرف شکلات در بهبود سرفه های مکرر موثر است. ترکیب موجود در کاکائو، علایم سرفه های شدید و مزمن را کاهش می دهد. طی آزمایش بالینی که محققان انگلیسی انجام دادند به مدت ۱۴ روز به ۳۰۰ داوطلب که از سرفه های بی وقفه رنج می بردند «تیوبرومین» داده شد. «تیوبرومین» ماده شیمیایی طبیعی است که از کاکائو گرفته می شود.

خراسان ؛ در این آزمایش در ۶۰درصد بیماران علایم سرفه کاهش یافت. بررسی های انستیتوی ملی قلب و ریه نیز نشان می دهد «تیوبرومین» با مسدود کردن عملکرد عصبی،سرفه را متوقف می کند. تاثیر این ترکیب از کدئین نیز بیشتر است. میزان تیوبرومین در آزمایش ها هزار میلی گرم بود.در هر ۲۸ گرم شکلات تلخ ۴۸۰ میلی گرم، در شکلات نیمه تلخ ۱۵۰میلی گرم و در شکلات شیری نیز ۶۰ میلی گرم تیوبرومین وجود دارد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد